Pluimers

Arum Deč već 16 godina uspešno sarađuje sa holandskom firmom Pluimers čija delatnost je izolacija vaših objekata kako novih tako i adaptacija postojećih.


Koristi specijalnu PUR-Super penu koja se nanosi specijalnom opremom u debljini sloja koji vi možete da izaberete u zavisnosti od vaših potreba. Ova pena predstavlja termo i hidroizolaciju za vcaša skladišta i takođe je našla veliku primenu na farmama životinja pogotovo svinjarstvu i živinarstvu. Najvažnija stvar je da sa ovim tipom izolacije nemate spojeve gde najčešće i dolazi do gubitaka. Takođe kondenzaciju i kapanje sa ovim tipom izolacije su potpuno eliminisani. Duga tradicija firme i podrška koju pruža preko 30 godina su garancija kvaliteta.

Od štale do hladnjače

PUR-super se može sprejom nanositi direktno na zidove, krovove i podove. Hladnjače i klimatizovane površine mogu se brzo i jednostavno hermetički izolovati. Uz to postoje brojne prednosti. Nema potrebe da se niveliše krovna površina, podkrovnna konstrukcija ne predstavlja nikakve prepreke već se sve to izoluje.

Izolacija bez sastava

Optimalna kontrola klime je samo moguća kod proizvoda koji obezbeđuje izolaciju bez spojeva: PUR-super. Ovaj materijal se nanosi pištoljem i prijanja za bilo koju površinu. Svi sastavi i praznine i veze koje su osetljive na promaju između zidova i plafona se potpuno izoluju. Klima se kontroliše i troškovi energije se stalno smanjuju

Za novosagrađene objekte i renoviranja postojećih objekata

PUR-super se može brzo naneti i pogodan je za novosagrađene i renovirane staje za svinje i živinu i skladišne prostore za krompir, voće i povrće. PUR-super se može takodje veoma lako naneti preko starih izolacionih slojeva.