Salate – BEJO predstavlja nove proizvode za 2020

Poslednjih nekoliko godina Bejo je mnogo uložio u zelenu salatu.
Cilj im je da pruže asortiman koji odgovara potrebama kupaca u kombinaciji sa najboljim dostupnim paketom otpora.
U videu su predstavljene njihove najnovije sorte salata.


Bejo predavlja niz sledećih vrsti koje će svakako biti interesantne za tržište.

Batavia Bejo 16-178 koja je razvijena za prvu proizvodnju na otvorenom u Francuskoj i pogodna je za sadnju u proleće / jesen u severnoj Evropi. Ova sorta je veoma energična, što je važno da se postigne visok prinos u vlažnim i hladnim uslovima.

Postoji i letnja varijanta Batavia Bejo 16-203 koja se preporučuje za celo letnje presađivanje u Južnoj Evropi. Bejo 16-203 je pokazao veoma dobre rezultate zbog svog jakog otpora zavrtanjima tokom poslednja 3 veoma vruća leta. Kompaktnog je oblika, ravnih glava i sjajne tamnozelene boje.

Charlice je rana varijanta Iceberga pogodna za različita tržišta, poput Holandije, Nemačke, Velike Britanije i Italije a namenjena je proizvodnji za proleće ili jesen.
Sa ravnom okruglom tamnozelenom glavom pogodan je za sveže tržište, kao i za preradu zbog velikih glava i lepe unutrašnje rastresite strukture.

Novi Bejo 26-171 je letnji tip za severnu Evropu koji pokriva period presađivanja od aprila do jula. Kompaktan tip, uglavnom za sveže tržište, sporo punjenje, kasno zavrtnje i snažnu toleranciju na unutrašnje kvarove.

Bejo 22-199 je pravi letnji tip za italijansko tržište i sva tržišta Iceberg salata u Južnoj i Istočnoj Evropi. Ovo je sorta koja sporo raste i sporo puni, vrlo jaka protiv zavrtanja i opekotina. Bejo 22-199 ima lepe okrugle, kompaktne glave.

Više informacija o Bejovim novim proizvodima za 2020 godinu možete pogledati na BEJO ogledno polje 2020

Želite da prvi saznate kad će neki od ovih proizvoda stići i kod nas?

Pretplatite se na naš newsletter sa kategorijom „Novi Proizvodi“ i prvi saznajte koji su to proizvodi dostupni kod nas.

Prijavite se na newsletter

Pogledajte i naše proizvode u asortimanu

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *